Přejít k hlavnímu obsahu

Cestou za krásou – stylová módní rady pro cestovatele

Jestliže rádi cestujete, můžete do svého outfitu přidat několik trendy kousků, které vám zajistí nadčasový vzhled, ale také pohodlí. Že netušíte, o jaké modely oblečení, obuvi a doplňků se jedná? Nevadí! My vám to na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte dále a inspirujte se společně s námi.

Jaké trendy oblečení zakomponovat do cestovatelského outfitu?

Pro cestovatelky jsou jako stvořené pohodlné mikinové šaty. In budou převážně prodloužené střihy s kapucí. Kapuce plní na šatech estetickou i praktickou funkci. Ta vás totiž ochrání před případným deštěm a před větrem. Buďte na cestách připraveny, ne zaskočeny! Pro inspiraci se na módní kousky podívejte např. i zde: https://answear.cz/h/mikinove-saty. Tady si přijde na své každá moderní cestovatelka. Dalším žádaným oblečením na cesty jsou letos legíny s vyšším pasem a kratší crop topy nebo tank topy s širšími ramínky. Volit můžete i trika s potiskem nebo cargo kalhoty s praktickými kapsami. Trend jsou i teplákové soupravy.

Které boty vybrat do letošního cestovatelského outfitu?

V letošní sezóně vítězí kvalitní sneakers. Dámské tenisky mohou mít různou podobu. Všechny modely by však měly mít několik společných rysů. Dobré odpružení, prodyšnost a trendy design, to jsou společní jmenovatelé kvalitních modelů sneakersů. Na cestování pak můžete volit vyšší kotníkové i nižší kousky. In budou zejména modely dámských tenisek na vyšší a robustní platformě. Vyhýbat se určitě nemusíte ani potiskům. Ty momentálně frčí a kromě obuvi se mohou objevit také na oblečení. Na cestování jsou pak vhodné i kožené sandály s krytou špičkou. K vodě můžete vybírat i žabky nebo pantofle s protiskluzovou podrážkou. Ty jsou módní a zaručí vám bezpečí v kluzkém terénu. Na výšlapy do hor si pak rozhodně přibalte kvalitní trekingové boty. Ve městě je můžete vyměnit i za sandály na silné platformě. Ty doladí váš glamour styl a dodají mu patřičný šmrnc.

boty do cestovatelského outfitu
Zdroj:
answear.cz

Jaké módní doplňky a zavazadla letos zařadit do outfitu na cestování?

Zavazadlo se v módě bere za doplněk. Při jeho výběru tak zvažte hned několik kritérií. Začneme velikostí zavazadla. Na krátké výlety a na prodloužené víkendy si vystačíte s malým příručním kufrem. Volit ho můžete v trendy přírodních nebo v pastelových barvách. In bude i černá nebo bílá klasika. Letos jsou v módě kožené modely. Ty jsou nejen módní, ale také odolné a udržitelné. Etika a udržitelnost jsou témata, která hýbou světem. Určitě tak bude stát nákup kožených kousků za zvážení. Na týdenní akce si věci zabalte do středně velkého kufru. Chystáte-li se na delší cesty, pak volte větší kufr s madlem a s kolečky. Na sportovní akce můžete vyměnit kufr za krosnu. Ta by měla mít na sobě kvalitní bederní a prsní popruhy. Pomineme-li zavazadlo, zvolte si na cestu i pokrývku hlavy. In budou baseballové čepice, bucket klobouky i truckerky. Na pláži se pak blýsknete i s kloboukem s širokou krempou. Šanci můžete dát např. oblíbené značce Roxy. Stylové doplňky, ale i boty nebo oděvy Roxy na Answear.cz si zamilujete. Jsou totiž dokonale zpracované do posledního malého detailu.

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Cestou za krásou – stylová módní rady pro cestovatele