Přejít k hlavnímu obsahu

Moderní technologie, které vám nesmí chybět na dovolené

Dovolená je čas odpočinku a relaxace, ale to neznamená, že bychom měli zcela odstoupit od moderních technologií. Právě naopak, některé technologické novinky mohou váš dovolenkový zážitek ještě vylepšit. 

Zde je pár tipů, které by vám na dovolené neměly chybět. Mezi základní produkty, které vás nesmí chybět, patří:

  • kvalitní foťák,
  • powerbanka,
  • chytré hodinky (nebo fitness náramek),
  • něco na čtení.

Chytrý telefon s kvalitní kamerou

Dnes už nemusíte nosit těžký fotoaparát. Chytrý telefon s kvalitní kamerou vám umožní zachytit ty nejkrásnější okamžiky vaší dovolené. Aplikace na úpravu fotografií vám navíc umožní zdokonalit každý snímek. Jestli si chcete užít klasické fotky, nezapomeňte si vzít kvalitní fotoaparát, paměťovou kartu nebo dokonce klasický foťák na film.

Moderní sluchátka pro maximální pohodlí

Zapomeňte na zmatek s kabely a dejte přednost variantě bez drátů. Bezdrátová sluchátka jsou ideální volba pro dlouhé cesty, kdy si můžete pustit oblíbenou hudbu, podcasty nebo audioknihy a zároveň zůstat pohybliví a bez omezení. Sluchátka se hodí nejen na dlouhé cesty, ale také na samotnou dovolenou. Večer se vám jistě budou hodit.

Nosič dat pro ukládání fotografií a videí

Kapacita chytrého telefonu může být omezená, a proto je dobré mít při ruce externí nosič dat. Se sdílením fotografií a videí nebudete muset šetřit a zároveň uvolníte místo na další vzpomínky. Cloudové úložiště je naprosto bezpečné a můžete si připlatit za neomezený prostor pro ukládání fotografií i dalších souborů. Jedině tak budete mít jistotu, že o své vzpomínky nepřijdete.

Přenosná nabíječka pro nekonečnou energii

Dlouhé výlety, fotografování a používání mobilních aplikací mohou snadno vybít baterii vašeho zařízení. Přenosná nabíječka je proto nezbytným společníkem, který vám zajistí energii vždy, když ji budete potřebovat. Powerbanka a nabíječka do auta jsou dvě věci, které vám v dnešní době nesmí na dovolené chybět.

Chytré hodinky s měřením aktivity

Dovolená je skvělý čas na pohyb a relaxaci. Chytré hodinky s měřením aktivity vám pomohou udržovat si přehled o svých fyzických aktivitách, ať už se jedná o plavání, turistiku nebo jednoduchou procházku po pláži. Jestli nechcete investovat do chytrých hodinek, které mohou být poměrně drahé, zkuste si najít fitness náramek. Má mnoho stejných funkcí a je mnohem levnější.

E-kniha pro nenápadné čtení

Místo těžkých knih zvolte e-knihu. Jestli hodně čtete, museli byste mít jeden kufr jen plný knih. Kompaktní zařízení vám umožní mít svou oblíbenou literaturu vždy po ruce, a to i při pobytu na pláži. Některé elektronické čtečky jsou odolné vůči vodě, což je ideální pro milovníky čtení u moře. Velkou výhodou je fakt, že budete mít k dispozici hodně knih, aniž byste museli zatěžovat svá zavazadla

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Moderní technologie, které vám nesmí chybět na dovolené