Přejít k hlavnímu obsahu

Skvělý dárek pro cestovatele: Kalendář z fotek

Přemýšlíte nad originálním dárkem pro cestovatele? Nebo chcete udělat radost sami sobě? Pusťte se do tvorby kalendáře s fotkami procestovaných míst nebo originálního travel bucket listu. Poradíme vám, jak na to.

Tipy na nejkrásnější místa ukryjte do kalendáře

Rádi objevujete nová místa? Podělte se o skvělé tipy se svými blízkými. Ukažte jim, jaké trasy v horách mají prozkoumat, na jakých plážích si odpočinout, nebo jaké památky by rozhodně neměli minout. Vytvoříte tím originálního průvodce.

Ve fotokalendáři můžete prozradit tipy na nejlepší treky v celé Evropě, nebo se zaměřit na konkrétní zemi. Od Rakouska přes Slovinsko až po Itálii.

V online editoru EASY Point4me můžete k fotkám přidat i mapku, zajímavosti nebo podrobnosti k trase. Vyznačte náročnost výletu, délku treku nebo pointy s občerstvením. Místo cestovního průvodce bude vašim blízkým stačit vychytaný kalendář s fotkami.

Vezměte blízké až na konec světa

Kalendářem z vlastních fotografií můžete obdarovat i svou rodinu. Ukažte rodičům ta nejkrásnější místa, která jste procestovali. Od Adršpašských skal až po Zanzibar. Přidat můžete také popisky s názvy destinací nebo různé zajímavosti o dané kultuře.

Máte cestovatelské sny? Vytvořte travel bucket list

Bali, Santorini nebo třeba Řím. Z míst, která byste rádi navštívili, si vytvořte kalendář. Kromě míst můžete do kalendáře zahrnout i aktivity, které byste rádi podnikli. Rádi byste viděli Sochu Svobody? Ochutnali neapolskou pizzu? Nebo se potápěli s delfíny? V kalendáři budete mít vše na očích.

Podobný kalendář s vlastními fotkami můžete vytvořit i svým kamarádům. Inspirujete je tak k novým cestám.

Místo na poznámky, nebo dechberoucí scenérie?

Téma už máte? Teď už jen zbývá rozhodnout se, jaký typ kalendáře si chcete vyrobit.

V tom stolním budete mít spoustu místa na různé poznámky. V nástěnném kalendáři si zase budete moci prohlédnout všechny fotky do nejmenších detailů. Pohrát si můžete i s kolážemi. Na jednu stránku poskládejte fotky nejkrásnějších památek.

Kliparty, rámečky i vlastní kalendárium

Vlastní kalendář z fotek si vyladíte v online editoru EASY Point4me. Kromě koláží můžete přidat i tematické kliparty. K fotce z lodního výletu přidejte samolepku delfína nebo třeba mušle. A k výletu s mazlíčkem klipart psa. Fotky snadno upravíte do různých tvarů, nebo přidáte rozmazané okraje.

A jak si vyrobit vlastní kalendář, který bude vyladěný do poslední tečky? Přidejte vlastní kalendárium, do kterého vyznačíte všechny důležité detaily. Díky tomu nezapomenete na termín dovolené, nebo třeba na to, kdy vyřídit víza, nebo kdy mrknout na ceny letenek.

Fotky nahrajete dřív, než koupíte letenky

Vytvořit kalendář u EASY Point4me je snadné. Ještě snadnější je ale vložení fotek. Ty totiž rychle nahrajete z galerie mobilu, notebooku, ale i Facebooku. A tak vám tvorba fotokalendáře půjde od ruky.

A teď už jen odeslat

Jak vytvořit vlastní kalendář, už víte. Teď už jen zbývá vyladit detaily a odeslat objednávku do tiskárny.  Budete tak mít skvělý dárek pro sebe i své blízké.

A co je na tom nejlepší? U EASY Point4me platí, že čím víc kalendářů objednáte, tím levněji je získáte. Za jeden nástěnný kalendář ve velikosti A3 zaplatíte 383 Kč. Využít ale můžete akci 3+1 zdarma, kdy vás jeden kus vyjde na 254 Kč. Chcete vytvořit kalendář pro další cestovatele? Při objednávce 25 kusů vás vyjde jeden na 150 Kč. A to se vyplatí!

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Skvělý dárek pro cestovatele: Kalendář z fotek