Přejít k hlavnímu obsahu

Tři písmena TUI: U nás novinka, v Evropě jednička

Těm třem písmenům jste nemohli uniknout. Cestovní kancelář TUI je hodně vidět. Musí se snažit. Vždyť na náš trh vstoupila teprve v loňském roce. Jako jeden z celosvětových lídrů se ani u nás nebude držet při zemi.

Co znamená TUI?

Také si říkáte, co asi mohou ta tři písmena v názvu cestovní kanceláře TUI znamenat? Správně tušíte, že jde o zkratku. Za jejím vznikem musíme cestovat téměř šest desetiletí do minulosti. A vlastně možná ještě dále. Kořeny této cestovky totiž můžeme najít až v roce 1928. Tehdy Hubert a Maria Tigges založili cestovní kancelář s jednoduchým názvem Dr. Tigges-Fahrten. Střihem se můžeme posunout o čtyřicet let dopředu. V roce 1968 se totiž Dr. Tigges-Fahrten sloučila s dalšími třemi cestovními kancelářemi a vznikla Touristik Union International, tedy zkráceně TUI.

Od samého počátku se tato firma specializuje na nadstandardní kvalitu služeb a na náročnou klientelu. S tím souvisí i základní motto této cestovní kanceláře, tedy závazek doprovázet zákazníky ve všech fázích zájezdu – od chvíle návštěvy kanceláře nebo zakoupení nabídky online, přes let, až po pobyt a péči v místě odpočinku, a to 24 hodin denně, sedm dní v týdnu. Recenze TUI i miliony spokojených klientů dokazují, že nejde o planá slova. Takovou péči může poskytnout jen skutečně komplexní cestovka a tou TUI, jako jednička na evropském trhu, rozhodně je.

Jak vypadá evropská jednička?

A co to znamená být jedničkou na evropském trhu a jedním z celosvětových lídrů? Určitě nemůžete být žádný trpaslík. 

Široká nabídka služeb

Už při pohledu na kompletní nabídku zájezdů na tui.cz pochopíte, že tím tato společnost skutečně není. Šíře nabídky skutečně vypadá, jako by ani nešlo o jednu cestovní kancelář, ale spíše o nějaký srovnávač. Tak to ale není. S TUI si můžete užít dovolenou na lyžích i u moře, letecky či vlastní dopravou, v klasických dovolenkových destinacích, jako je Řecko nebo Turecko, nebo v exotických tropech. First minute i last minute, all inclusive a třeba i s pěti hvězdičkami. Nabídka je skutečně takřka nekonečná.

Příjemné ceny

Nejde však jen o množství nabízených zájezdů, ale i dobré ceny. To nakonec zjistíte hned, jakmile do internetového vyhledávače zadáte heslo TUI recenze. Právě odborná hodnocení solidní ceny této cestovky vyzdvihují.

Jak je možné spojit nadstandardní služby a velmi příjemné ceny? To je právě jedna z výhod velkého koncernu. Pod hlavičkou TUI Group totiž zájemce o zájezd najde vše, co během své dovolené může potřebovat.

Doprava do cílové destinace

Začněme celkem logicky dopravou do cílové destinace. Do koncernu TUI patří celkem pět leteckých společností: TUI Airways, TUI fly, TUI fly Belgium, TUI fly Netherlands a TUI fly Nordic. Ty disponují celkem asi 130 letadly, přičemž létají do více než 180 destinací po celém světě. To jsme zase u té šíře nabídky, kterou vyzdvihují i recenze cestovky TUI.

Ubytování

A pak je na řadě ubytování. Ani hotelů v tomto koncernu není málo. TUI se chlubí čtyřmi stovkami hotelů a resortů v těch nejzajímavějších destinacích po celém světě. Pro snazší orientaci klientů je společnost rozděluje do pěti skupin, přičemž každá poskytuje trochu jinou úroveň služeb a každá je vhodná trochu pro někoho jiného.

Výlety a zážitkové aktivity 

A co výlety a další zážitkové aktivity? Kvůli nim je tu TUI Musement. Tato dceřiná společnost sdružuje organizátory profesionálně zorganizovaných fakultativních výletů s průvodci i poskytovatele zážitkových aktivit všeho druhu. Nabízí celkem 160 000 možností v různých destinacích na celém světě.

Výběr dovolené s CK TUI

Jak se v tak široké nabídce neztratit? Nebojte. I tady hledejte výhodu evropské jedničky. Recenze cestovní kanceláře TUI velmi často vyzdvihují přehlednost webu se snadným filtrováním. Recenze TUI CZ pak pozitivně hodnotí i mobilní aplikaci MyTUI. Ta je takovým chytrým technologickým společníkem každého, kdo hodlá s TUI někam vyrazit. Dostupná je zdarma na všechny typy chytrých zařízení. Rozhodně neslouží pouze k objednávce výletů během vaší dovolené, jak by se mohlo zdát. Můžete díky ní i zjistit zavazadlové limity nebo si přečíst průvodce po místech, kam se chystáte. Prostě dokonalý pomocník na dovolené. Komu ale nevoní moderní technologie, ten může kdykoli chatovat s podporou přímo na webu TUI, nebo využít její telefonickou verzi. I to chválí recenze CK TUI.

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Tři písmena TUI: U nás novinka, v Evropě jednička